White Lilies

Viikkotunnit 

Klaukkalan studio suljetaan 10.12.2020
 
Varaathan viikkotunnin viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua. 
Kaikki ajankohtaiset tunnit ja kurssit löydät varausjärjestelmästä.
Luo oma tili varausjärjestelmään ja varaat helposti haluamasi tunnit.
Jos et pääse jo varatulle viikkotunnillesi, muistathan aina perua varauksesi jotta se vapautuu jonkun toisen käyttöön!
Kaikki peruutukset tulee tehdä varausjärjestelmän kautta
viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua. 
Perumattomista varauksista laskutetaan tunnin listahinta.
Perumattomiin varauksiin ei voi käyttää sarjakortteja.
Emme valitettavasti voi vastaanottaa peruutuksia puhelimitse,
tekstiviesteillä emmekä some-kanavien kautta.
Kiitos ymmärryksestä.
Hygieniasyistä otathan mukaan oman maton ja pyyhkeen.
Tulethan tunneille terveenä ja huolehdit hyvästä hygieniasta.
Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä.

 
 
 
 
Yin jooga  60/75/90

Yin jooga on vastapainoa arjen kiireiselle suorittamiselle ja se sopii rauhallisen luonteensa vuoksi ihan kaikille. Rauhalliset ja rentouttavat asennot avaavat kehon syviä kudoksia ja lisäävät nestekiertoa. Harjoitus keskittyy pysähtymiseen ja irti päästämiseen niin kehon kuin mielenkin osalta. Yin joogan avaava ja rentouttava harjoitus tukee erinomaisesti muuta liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan. Pukeudu mukavasti ja lämpimästi, villasukat voit ottaa mukaan.Yin jooga sopii rauhallisen luonteensa ansiosta erinomaisesti kaikille. Pukeudu mukavasti ja lämpimästi, ei kiristäviä trikoita tälle tunnille, villasukat voit ottaa mukaan. Sali on mukavan lämmin noin +26-28.

Aroma Yin jooga /75

Aroma Yin tunti on ihana kehon ja mielen kokonaisvaltainen hemmottelu joogan ja eteeristen öljyjen avulla.
Yin jooga on vastapainoa arjen kiireiselle suorittamiselle ja se sopii rauhallisen luonteensa vuoksi ihan kaikille. Rauhalliset ja rentouttavat asennot avaavat kehon syviä kudoksia ja lisäävät nestekiertoa. Harjoitus keskittyy pysähtymiseen ja irti päästämiseen niin kehon kuin mielenkin osalta. Aroma Yin tunneilla käytetään laadukkaita kotimaisia, puhtaita eteerisiä öljyjä diffuusereissa. Laite höyrystää öljyn miedoksi tuoksuksi saliin mikä edesauttaa rentoutumista ja hyvää oloa. Pukeudu mukavasti ja lämpimästi, ei kiristäviä trikoita tälle tunnille, villasukat voit ottaa mukaan. Sali on mukavan lämmin noin +26-28.

Yin Selkä / 60

Yinjoogan Selkä tunnilla keskitytään nimensä mukaisesti selän, hartioiden ja niskan alueille. Rauhalliset ja rentouttavat asennot kohentavat ryhtiä ja parantavat selän alueen aineenvaihduntaa. Apuna käytetään mm. fasciapalloja, hierontarullia ja muita välineitä. Yin joogan avaava ja rentouttava harjoitus tukee erinomaisesti muuta liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan. Tunti sopii erityisen hyvin päätetyöntekijöille. Sali on mukavan lämmin noin +26-28.
Pukeudu mukavasti ja lämpimästi, villasukat voit ottaa mukaan.
 

 
Pilates 

Tämä tunti sopii kaikille Pilateksesta kiinnostuneille. Pilates-menetelmä on suosittu ja tehokas harjoitusmenetelmä, jonka tavoitteena on hyvän lihastasapainon saavuttaminen, ja etenkin syvien tukilihasten vahvistaminen. Harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kehotietoisuutta. Tunti koostuu monipuolisesta Pilates harjoittelusta sekä rentouttavista venyttelyistä. Tämä tunti sopii ihan kaikille, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Harjoitus tehdään sukat jalassa, pukeudu mukaviin ja joustaviin vaatteisiin.

Lempeä Flow / 60

Lempeä Flow on dynaaminen ja virtaava joogaharjoitus, joka tehdään tietoisen hengityksen tahdissa. Harjoitus puhdistaa, vahvistaa ja tasapainottaa kehoa ja mieltä. Tunti etenee virtaavasti ja taustalla soi rauhallinen musiikki. Lempeä flow tunti sopii erinomaisesti aloittelijoille ja kevyemmän joogan ystäville
Pukeudu mukaviin ja joustaviin vaatteisiin.

Pilates & Yin / 60

Ihana yhdistelmätunti (30/30) lempeän tehokasta Pilatesta sekä rentouttavaa ja avaavaa Yinjoogaa.
Pilates-menetelmä on tehokas harjoitusmenetelmä, jonka tavoitteena on hyvän lihastasapainon saavuttaminen, ja etenkin syvien keskivartalon tukilihasten vahvistaminen. Yinjoogan rauhalliset asennot avaavat kehon syviä kudoksia ja lisäävät nestekiertoa. Keho ja mieli palautuvat ja hermosto saa levätä.
Sali on mukavan lämmin +26-28. Pukeudu mukaviin ja joustaviin vaatteisiin.

Alkeisjooga / 60

Oletko harkinnut joogan aloittamista. Jooga on ikivanha kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, joka sopii kaikille omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Alkeisjoogan tunneilla tutustutaan joogan asanoihin (asentoihin) rauhallisesti ja turvallisesti pienessä ryhmässä. Tunti ei edellytä mitään aikaisempaa kokemusta joogasta, tervetuloa mukaan. Alkeisjooga sopii myös loistavasti raskaana oleville, synnyttäneille ja kevyemmästä tunnista pitäville.
Pukeudu mukaviin ja joustaviin vaatteisiin.

Aamujooga / 60

Aloita päivä joogalla! Keskiviikon aamujooga on lempeä ja ihanasti virkistävä päivän aloitus. Dynaaminen harjoitus herättää kehon ja mielen ja laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle. Tunti ei vaadi aikaisempaa joogakokemusta, lämpimästi tervetuloa tunnille.

Astanga / 75

Astangajoogaa luonnehditaan usein liikunnalliseksi, fyysiseksi ja dynaamiseksi joogaksi. Tällä viikkotunnilla harjoitellaan ohjatusti mutta voit myös tehdä itsenäisen mysore harjoituksen jos haluat. Astangajoogan viikkotunti sopii sinulle, joka tunnet jo astangajoogan perusteet.

 

T e r v e t u l o a