Child's Pose

Peruutusehdot

Kurssien  peruutus:

Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt peruutusehdot. Saat laskun ja kurssin tiedotteen hyvissä ajoin ennen kurssia sähköpostitse. Kurssimaksun maksaminen on edellytys kurssille osallistumiselle. Mahdollinen peruutus tulee tehdä 10 vrk ennen kurssin alkua varausjärjestelmän kautta. 10 vrk ja sen alle tehdyistä peruutuksista veloitetaan laskulla koko kurssin hinta. Voit vaihtaa veloituksetta kurssille toisen osallistujan jos haluat. Ilmoita meille sähköpostitse muutoksesta: info@purostudio.com.

Valitettavasti emme pysty vastaanottamaan peruutuksia puhelimitse, tekstiviesteillä tai somen kautta.

Puro Hyvinvointipalvelut ei ole velvollinen korvaamaan palvelua, jos asiakas jättää kurssin, tai osan siitä käyttämättä ilmoittamatta poissaolosta. Mikäli kurssi peruutetaan järjestäjästä johtuvasta syystä, maksu palautetaan kokonaan. 
Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjästä riippumattomasta syystä Force majeure - esteen (esim.pandemia) vuoksi siirtyy maksu automaattisesti käytettäväksi vastaavaan palveluun tulevaisuudessa kun palvelun tuottaminen on mahdollista ja turvallista. 

Puro Hyvinvointipalvelut varaa oikeuden kurssien ohjaajien ja

sisällön muutoksiin esim. ohjaajien sairastapauksissa.

Kiitos ymmärryksestä.

Siirrämme kaikki erääntyneet maksut automaattisesti perintätoimiston hoidettavaksi.

Vakuutus:

Palvelumme eivät sisällä vakuutusta. Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavasta tapaturmavakuutuksesta. Muistathan liikkua vain ollessasi täysin terve. Sairaana ja erityisen väsyneenä harjoittelu ei ole suositeltavaa. Kerro ohjaajalle ennen tuntia jos terveydentilassasi on jotain huomioitavaa, tai olet raskaana.

Huomaathan että joogapurjehduksille on omat peruutus- ja maksuehdot.

*Pidätämme oikeudet ehtojen muutoksiin.

Laita viestiä jos joku asia askarruttaa:

Ilmoituksesi on lähetetty