Kurssit   

Klaukkalan studio suljetaan 10.12.2020.

 

Kaikista kursseista saat laskun sähköpostilla hyvissä ajoin.

Sarjakortit eivät käy maksuksi.

Veloitukseton peruutus 10 vrk ennen kurssia.

Tervetuloa hyvän olon kursseille!


S y k s y n K u r s s i t   2020

Joogabrunssi lokakuu

Ota syksy vastaan terveellisesti itseäsi hellien joogabrunssilla!

Herkullinen, kevyt ja virkistävä joogabrunssi järjestetään yhteistyössä studiota vastapäätä sijaitsevan kodikkaan Cafe Kirjavan kanssa. Lauantai aamu alkaa studiolla klo 10:00 kaikille sopivalla lempeällä ja rentouttavalla joogalla mikä ei vaadi aikaisempaa joogakokemusta. 

Kiireetön ja rauhallinen harjoitus herättää kehon ja mielen uuteen päivään. 

Joogan jälkeen siirrymme Cafe Kirjavaan nauttimaan raikkaasta ja energisoivasta brunssista. Nauti hyvästä ruuasta kaikessa rauhassa ilman kiirettä. 

Cafe Kirjavan brunssi 3.10.2020

Raikas detox smoothie (L,G) 

- Jugurttia & granolaa (L,G) 

- Hedelmiä 

- Savulohisalaatti (L,G) 

- uunimunakasta & paahdetut kasvikset(L, G) 

- leipää & levitettä (L) gluteeniton vaihtoehto saatavilla 

- Krutongit, siemenet, rouheet (L,G) 

- kahvi/haudutettu tee /makuvesiä 

- suklaakakkua (L) gluteeniton vaihtoehto saatavilla 

La 3.10.2020 klo 10-13 

Klo 10-11.15 Jooga studiolla 

Klo 11.30-13 Brunssi Cafe Kirjava 

Hinta: 40€/hlö sis alv.

Sarjakortit, liikuntaedut eivät käy maksuksi joogabrunssille. Saat laskun etukäteen sähköpostilla. Mikäli sinulla on jokin erityisruokavalio kirjoitathan sen viestiksi varaukseen kiitos.

__________________________________​

Ratsastajan Ryhtikurssi 

Hyvä ratsastaja hallitsee oman kehonsa ja kehonhallinta vaatii tukilihasten hyvää kuntoa ja riittävää asennon rentoutta yhtäaikaa. Tasapainoinen ja ryhdikäs ratsastaja hahmottaa oman kehonsa ja mukautuu luontevasti hevosen liikkeisiin.

Haluatko parantaa kehonhallintaasi ja ryhtiäsi ammattilaisen avulla ilman hevosta. Harjoitella käytännössä miten kehon asentoa ylläpitäviä lihaksia voidaan vahvistaa, ja miten kehon kireitä osia saadaan joustavimmiksi. Tällä monipuolisella kurssilla tehdään monipuolisia ja tehokkaita Pilates-harjoituksia joilla saadaan tärkeät keskivartalon syvät lihakset aktiivisiksi ja koko kehon asento ryhdikkääksi. Pilates harjoittelun pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, opettamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä. Kurssilla tehdään myös avaavia ja venyttäviä harjoituksia kehon kireimmille alueille mitkä vaikuttavat ratsastajan asentoon ja tasapainoon hevosen selässä.

Kurssi sopii kaikentasoisille- ja kuntoisille ratsastajille.

26.9.2020, klo 10-13

Hinta: 40€ sis alv 10%

Ohjaaja: Tiina Puro

_____________________________

Perjantain Hengähdys

Pysähdy, hengitä ja rentoudu ihanan pitkässä yin harjoituksessa. Palaudu arjen kiireestä ja väsymyksestä rauhoittaen keho,mieli ja hermosto. 

Yin joogassa keskitytään lihasten sijaan sidekudosten venyttämiseen, vahvistamiseen ja nestekierron lisäämiseen erilaisilla rauhallisilla ja rentouttavilla asennoilla joissa pysytään useita minuutteja. Tämä pitkä harjoitus keskittyy pysähtymiseen ja irti päästämiseen niin kehon kuin mielenkin osalta. Yin joogan avaava ja rentouttava harjoitus tukee erinomaisesti muuta liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan. Harjoitus johdattelee tietoisen, hyväksyvän läsnäolon äärelle. Kaikki on tässä ja nyt, juuri sellaisena kuin se on. Lyhytkurssi sopii rauhallisen luonteensa ansiosta erinomaisesti kaikille. Et tarvitse minkäänlaista aikaisempaa joogakokemusta. 

Sali on mukavan lämmin. 

Pe 9.10.2020 klo 18-20.30 

Hinta: 35€ sis alv 10% 

Ohjaaja: Mari Rautio

________________________________

Astangajoogan alkeis- ja jatkokurssi

Tervetuloa opettelemaan astangajoogaa pienessä ryhmässä rauhalliseen tahtiin kokeneen ohjaajan kanssa. Tällä kurssilla opit astangajoogassa käytettävän asanasarjan rungon aina aurinkotervehdyksistä seisten tehtäviin liikkeisiin, istumasarjaan ja muutamiin helppoihin ylösalaisiin liikkeisiin päätyen. Asanoihin edetään progressioiden kautta eli helpommista tavoista vaikeampiin, jolloin mahdollisimman moni löytää itselleen sopivimman tavan aloittaa astangajoogan harjoittelu. ”Tervetuloa hyväntuuliseen mutta hikisen työskentelevään astangajoogaviikonloppuun kanssani” Terveisin kurssin opettaja Maarit Nevanperä 

Tämä lyhytkurssi sopii kaikille astangajoogasta kiinnostuneille. Voit myös tulla kertaamaan jos olet jo käynyt tunneilla. 

La 10.10.2020, klo 10-12.30

Hinta: 35€ sis alv 10%

Ohjaaja: Maarit Nevanperä

______________________________

Yinjoogan miniretriitti  4h

Pysähdy, hengitä ja rentoudu todella ihanan pitkässä yin harjoituksessa loppuvuotta kohti.

Palaudu arjen kiireestä ja väsymyksestä rauhoittaen keho,mieli ja hermosto tällä neljän tunnin miniretriitillä. Yinjoogassa pysähdytään hoitamaan kehoa ja mieltä ja annetaan itselle todellista hyvinvoinnin laatuaikaa. Tässä pitkässä harjoituksessa siirrytään tekemisestä vapauttavaan olemisen tilaan missä ei ole tarvetta mennä mihinkään, tehdä mitään tai saavuttaa mitään. Kaikki on tässä ja nyt, juuri sellaisena kuin se on. Yinjoogassa keskitytään meditatiiviseen olemiseen ja hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon oman kehon kautta. Rauhalliset ja rauhoittavat asennot ja hengitys vapauttavat syviä kehon kireyksiä ja lisäävät nestekiertoa sekä liikkuvuutta.

Harjoituksella vaikutetaan parasympaattisen hermoston toimintaan ja sitä kautta yleinen stressitaso laskee ja koko kehon kierrokset saadaan hiljalleen rauhoittumaan. Sali on mukavan lämmin noin +26-28.

Tämä miniretriitti sopii rauhallisen luonteensa ansiosta erinomaisesti kaikille.

Harjoituksen puolessa välissä pidetään pieni tauko.

Su 25.10.2020, klo 16.30-20.30

Hinta: 49€ sis alv 10%

Ohjaaja: Tiina Puro

_______________________________

Taidejooga 

Joogalla on paljon hyviä terveysvaikutuksia, se korjaa mieltä ja kehoa yhtäaikaa sisältä ja ulkoa. Säännöllisellä joogaharjoituksella vähennät stressihormonien tasoja, parannat omaa keskittymiskykyäsi, vilkastutat verenkiertoa ja imunestekiertoa. Jooga saa kehosi nesteet virtaamaan, lisää notkeutta sekä lihaskuntoa. Opit hengittämään paremmin ja näin ollen hyödyt joogan hedelmistä myös maton ulkopuolella. Taiteen ja luovien asioiden tekeminen tarjoaa puolestaan mielellä pysähtymispaikan. Myös taiteen tekemisen on tutkimuksissa todistettu laskevan stressitasoja. Taide auttaa kehoa rentoutumaan. Luovien metodien kautta koet onnistumisen tunteita ja sitä kautta mahdollistat syvempää itsetutkiskelua positiivisien tunteiden kautta. Luovuus on iso osa aivojemme toimintaa sekä keino ihmiselle ilmaista itseään. Tule aikuisille suunnattuun taidejoogaan pysähtymään itsesi äärelle. Tämä lyhytkurssi sisältää 60 min flow-joogaharjoituksen, jonka jälkeen siirrytään noin tunnin mittaiseen taideosuuteen. Taideosuus ei vaadi aikaisempaa kokemusta, taide toimii työpajassa liikkeen ja aistien kanavana. 

Aikaisempaa kokemusta joogasta tai taiteen tekemisestä ei siis tarvita. 

La 31.10.2020 klo 10-12.30 

Hinta: 40€ sis alv 10%

Ohjaaja: flow-joogaohjaaja (RYT200) ja kuvataiteilija (Amk) Paula Nordfors.

Yin-Mantra lyhytkurssi .

Tämän joogakurssin tarkoituksena on käydä läpi kehon chakroja eli energiakeskuksia yinjooga-asanoiden sekä mantrojen avulla. Tarjolla ikimuistoinen joogakokemuksen, matkan omaan sisimpään, yhdistämällä rauhoittavan yin joogan ja mantrat. Yin rauhoittaa kehoa, 

mantrat ja kitara tyynnyttävät mieltä, yhdessä ne auttavat meitä pysähtymään itsemme äärelle. 

Mantra on yksi väline mielen rauhoittamiseksi. Se voi olla esimerkiksi tavu,sana, lause tai tarina. Yleensä mantrat ovat sankritinkielisiä pyhiä kirjoituksia, ikäänkuin runoja tai rukouksia ja jokaiselle chakrallekin on olemassa oma mantransa. Mantrat auttavat keskittymään ja niiden ääneen “laulaminen” tuottaa värähtelyä kehossasi ja voi parhaimmassa tapauksessa avata myös kehon lukkoja. Mantra onkin oikeastaan äänellä parantamista! Harjoituksemme aikana mantroja voi halutessaan “laulaa” mukana, toistaa niitä hiljaa mielessään tai vain nauttia laulun ja kitarasäestyksen kuuntelemisesta osana omaa joogaharjoitusta. 

Yin joogaharjoituksessa keskitymme oman kehon kuunteluun ja hengityksen tarkkailuun. Se on vastakohta sille kaikelle suorittamiselle, 

mistä päivämme helposti täyttyvät. Lyhytkurssi sopii rauhallisen luonteensa ansiosta erinomaisesti kaikille. Et tarvitse minkäänlaista aikaisempaa joogakokemusta. Sali on mukavan lämmin.

La 14.11.2020 klo 10-12.30 

Hinta: 40€ sis alv 10% 

Ohjaaja: Heidi Harju, Heinikki

Yin 2,5h

Pysähdy, hengitä ja rentoudu ihanan pitkässä yin harjoituksessa. Palaudu arjen kiireestä ja väsymyksestä rauhoittaen keho,mieli ja hermosto. Yin joogassa keskitytään lihasten sijaan sidekudosten venyttämiseen, vahvistamiseen ja nestekierron lisäämiseen erilaisilla rauhallisilla ja rentouttavilla asennoilla joissa pysytään useita minuutteja. Tämä harjoitus keskittyy pysähtymiseen ja irti päästämiseen niin kehon kuin mielenkin osalta. Yin joogan avaava ja rentouttava harjoitus tukee erinomaisesti muuta liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan. Harjoitus johdattelee tietoisen, hyväksyvän läsnäolon äärelle. Kaikki on tässä ja nyt, juuri sellaisena kuin se on. 

Lyhytkurssi sopii rauhallisen luonteensa ansiosta erinomaisesti kaikille. 

Sali on mukavan lämmin.

Su 22.11.2020, klo 18-20.30 

Hinta: 39€ sis alv 10%

Ohjaaja: Mari Rautio

Yinjoogan miniretriitti  4h

Pysähdy, hengitä ja rentoudu todella ihanan pitkässä yin harjoituksessa loppuvuotta kohti. 

Palaudu arjen kiireestä ja väsymyksestä rauhoittaen keho,mieli ja hermosto tällä neljän tunnin miniretriitillä. Yinjoogassa pysähdytään hoitamaan kehoa ja mieltä ja annetaan itselle todellista hyvinvoinnin laatuaikaa. Tässä harjoituksessa siirrytään tekemisestä vapauttavaan olemisen tilaan missä ei ole tarvetta mennä mihinkään, tehdä mitään tai saavuttaa mitään. Kaikki on tässä ja nyt, juuri sellaisena kuin se on. Yinjoogassa keskitytään myös meditatiiviseen olemiseen ja hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon oman kehon kautta. Rauhalliset ja rauhoittavat asennot ja hengitys vapauttavat syviä kehon kireyksiä ja lisäävät nestekiertoa sekä liikkuvuutta. 

Harjoituksella vaikutetaan parasympaattisen hermoston toimintaan ja sitä kautta yleinen stressitaso laskee ja koko kehon kierrokset saadaan hiljalleen rauhoittumaan. 

Tämä miniretriitti sopii rauhallisen luonteensa ansiosta erinomaisesti kaikille. 

Pukeudu mukavasti ja lämpimästi, tarjolla teetä ja pientä syötävää.

Harjoituksen puolessa välissä pidetään pieni tauko. 

Su 29.11.2020, klo 16.30-20.30 

Hinta: 49€ sis alv 10%

Ohjaaja: Mari Rautio

H U O M !

Kaikista kursseista lähetetään lasku etukäteen sähköpostilla. Sarjakortit eivät käy maksuksi. Voit myös maksaa kurssit liikuntaeduilla paikan päällä.

Tutustuthan varausta tehdessäsi ystävällisesti peruutusehtoihin kiitos.

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Hyvinvointistudio Puro Klaukkala - Keskivari 4, 01800 Klaukkala

  Puh. 050 913 1115  -  info@purostudio.com

© 2015 Hyvinvointistudio Puro